póthaj: 06 30 526 56 72 hajhosszabbítás: 06 30 99 345 39

Keressük a legjobb hajhosszabbítókat

Az iHair oklevél egy minősítés arról, mely biztosítja a leendő ügyfelet, hogy a minősítéssel rendelkező  szakember / szalon hosszú távon megbízható és minőségi munkát végez. A minősítés megszerzéséhez néhány adatodat megadva tudsz bekerülni a rendszerbe, pár munkanap alatt végzünk a vizsgálattal és minden esetben kiküldjük a minősítés eredményét postai úton egy stílusos, hologramos oklevél formájában.
2017, Június 16 szerző: Peter Juhasz
Póthajak tonnái, de honnan és hogyan ekkora mennyiségben?

Póthajak tonnái, de honnan és hogyan ekkora mennyiségben?

Mint azt sokan tudjátok talán, a világban - és hazánkban is - előszeretettel adják el a különböző hajakat európainak, vagy Magyar hajnak. Ezen kívül még számtalan ötletes megnevezést lehet találni, de az tény, hogy a póthajak 99%-ban Indiából és a környező országokból erednek. De ha a kiindulási pont India, akkor hogyan lehet mégis ennyire sokféle minőséggel találkozni?

2017, Május 11 szerző: Peter Juhasz
A póthaj ápolása

A póthaj ápolása

Ha póthajat hordasz, íme néhány tipp, hogy az sokáig szép és egészséges maradjon.

2017, Március 03 szerző: Peter Juhasz
A hőillesztéses hajhosszabbítás folyamata

A hőillesztéses hajhosszabbítás folyamata

Ebben az írásunkban megtudhatod, hogyan készül a hőillesztéses hajhosszabbítás. Minden a megfelelő póthaj kiválasztásával kezdődik, a jól megválasztott póthaj akár évekig is a társunk lehet. Fontos, hogy a saját hajunk és a póthaj struktúrája megegyezzen. Nem számít, hogyan szoktuk hordani, ha hullámos hajunk van, akkor a kiválasztott póthajnak is hullámosnak kell lennie.

2016, December 01 szerző: Peter Juhasz
Hajhosszabbítás

Hajhosszabbítás

Szeretnél kicsit többet megtudni a hajhosszabbításról? Érdekel, milyen hosszú póthajra van szükséged? Nem szeretnéd, ha a környezeted látná, hogy póthajat hordasz? Itt választ találsz ezekre a kérdésekre!
2016, November 12 szerző: Peter Juhasz