póthaj: 06 30 526 56 72 hajhosszabbítás: 06 30 99 345 39
Hajhosszabbítás

Hajhosszabbítás alatt a saját haj, póthajjal (donor hajjal) való illesztését értjük. A hajhosszabbítás több módját ismerjük, közülük is a legtöbbet használt technika a hőillesztés. A hőillesztés folyamán a póthaj tövét hőre olvadó ragasztóval (kristálykeratinnal) készítjük elő a hajhosszabbításhoz. Maga a folyamat fájdalommentes és nem látszik a végeredmény, külső szemlélő számára láthatatlan. Fontos, hogy a póthaj színe és textúrája megegyezzen a saját hajéval!

hajhosszabbító szalon

Napjainkban rengetegen hordanak póthajat a környezetük tudta nélkül. Minden vendégünk maximális diszkréció mellett élvezheti szolgáltatásainkat. Nálunk a póthaj és a hajhosszabbítás is egy fedél alatt elérhető, nem szükséges több céget felkeresni, ha hosszú hajat szeretnél. Póthajaink a lehető legjobb minőségűek, egyező szálirányú, különböző textúrájú hajaink vannak 40-70 cm-es hosszúságig.

A hossz kiválasztása fontos tényező a várt végeredmény és a végösszeg szempontjából is! Egyértelmű, hogy minél hosszabb hajat szeretnél, annál hosszabb és nagyobb tömegű póthajra van szükséged. Viszont ez a két tényező határozza meg a végösszeget is. A hajhosszabbítás árainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfizethető legyen, de a minőségből nem engedünk! Nálunk a minőség az első, ebből nem engedünk!

2016, November 12 szerző: Peter Juhasz

Írj hozzászólást

Kérjük vedd tudomásul: a hozzászólások elfogadásra szorulnak, mielőtt publákáljuk őket