Póthaj rendelés +36 30 526 5672

Milyen a jó póthaj?

írta Peter Juhasz ekkor February 13, 2019

10 évvel ezelőtt (mikor elkezdtünk hajakkal foglalkozni) mindenki európai hajat szeretett volna vásárolni, de nálunk csak indiai hajak voltak, ugyanis a Chennai-ban található nagytemplomtól rendeltük a gyönyörű, frissen vágott natúr copfokat. Nem tudtuk, mitévők legyünk! Az ügyfeleink többsége európai hajat keresett, de nálunk csak indiai haj volt. Tudtuk, hogy jó az áru. Tudtuk, hogy elégedettek lennének vele, de sokan, ahogy meghallották, hogy indiai hajjal tudunk csak szolgálni, tovább álltak.

póthaj, de nem európai!

Nem akartunk senkit sem átvágni a palánkon a póthaj származását illetően, inkább kitaláltunk valami sokkal hatékonyabbat... Megkértük azon bátor vásárlóinkat, akik rendeltek tőlünk indiai hajat, hogy írjanak visszajelzést azokról a póthajakról, melyeket korábban már kipróbálhattak. Minden vásárlónkat felhívtuk és megkértük őket, hogy írjanak őszinte visszajelzést a póthajról. Sikerült körülbelül 25-30 kitűnő ajánlást szereznünk tőlük, és elindítottuk az első weboldalunkat is az INDIAIHAJ.HU címen, ahova feltöltöttük az ajánlásokat is. Onnantól kezdve sokkal kevesebben tettek fel kérdést a póthaj származását illetően a rendeléseik előtt.

indiai haj

Napjainkra a póthaj beszerzéseket még mindig mi magunk intézzük, sok helyen próbálkoztunk és rengeteg tanulópénz árán megtaláltuk a hosszú távon is megbízható póthaj begyűjtőket. Hajainkat nagytételben, közvetlenül tőlük vásároljuk fel, így a lehető legjobb áron juthatunk a legfrissebben vágott, natúr copfokhoz. Nem halmozunk fel túl nagy készletet sem, így garantálhatjuk a frissességet.

póthaj

Nincs titok, fölösleges tovább keresgélned. Európai, ázsiai, indiai haj... Teljesen mindegy! Lényeg, hogy hidratált és erős legyen, frissen vágva és fertőtlenítve.

Ha bármilyen kérdésed van a póthajakkal kapcsolatban, ne habozz feltenni nekünk facebookon, emailben, vagy telefonon. Az elérhetőségeinket megtalálod itt a weboldalon.

1 hozzászólás
írta Vivien Haller ekkor June 16, 2019

Kb 1,5eve talatam rátok de áldom a napot hogy ez megtörtént.allandoan valtom a hajszinemet , es az elmúlt 5evben nem találtam hozzatok hasonlót. Köszönöm hogy ilyen korrektek vagytok arban es minőségben is! Maradok törzsvásárlótok bar nem havi szinten vásárlok mert hal isten nincs ra szükség 😂💞

Hozzászólások

Kérjük vedd tudomásul: a hozzászólások elfogadásra szorulnak, mielőtt publákáljuk őket


VISSZA A TETEJÉRE