GYŰJTSD A HŰSÉGPONTOKAT!

Kezdetben nem volt ekkora verseny a vásárlókért. A kialakult új piaci helyzet szükségszerűvé tett némi változtatást. Van, aki a minőséget adta alább, van aki a profitot fölözte, hogy jobb árakkal szolgálhasson és van aki a kínálatot tarkította.

Mi nem lettünk olcsóbbak és a minőséget sem adtuk alább, igyekeztünk a kezdetektől jó árakat kínálni és szélesíteni a termékek körét. A garanciát is nagyon komolyan vesszük, ezért a szokásos 14 nap elállás helyett mi 30 napos visszavásárlási vagy cseregaranciát kínálunk.

A póthaj árak alakulása csupán néhány tényezőtől függ:

A beszerzés

Mi a póthajainkat több, mint 8 éve Kínából rendeljük. 2-3 megbízható begyűjtő járja az országot, akik Magyarországra kizárólag nekünk értékesítenek és havonta kb. 500 kilogram hajból mindig elküldik nekünk a legszebb levágott hajakat. Nyáron kicsit többet tudnak vágni, télen kicsit kevesebbet az átlagnál, de a legfontosabb, hogy nagyon jó szakemberek. A hajakat szálirányosan, kizárólag egy fejről rakják össze. Megtehetnék, hogy levágnak egyszerre 1 tonna hajat is egy hónapban, de nem teszik, mert nagyon sokat felhalmoznának, és ez ahhoz vezetne, hogy egy idő után rákényszerülnének a kevésbé friss hajak értékesítésére. Ez rontaná a minőséget és hosszabb távon az üzletüket is.

A dollár árfolyam alakulása. Egy-egy világrengető hír kapcsán sokszor ragadok a banki oldalakra és naponta többször frissítem az árfolyam információkat. Minél értékesebb a dollár, én annál többet fizetek a póthajért a begyűjtőimnek.

Az európában, hajhosszabbításhoz felhasznált póthajak 99%-a Kínából és a környező ázsiai országokból (India, Vietnam) származnak. Egyrészt, mert olcsóbb, másrészt hány európai hölgy vágatná le a haját tovább értékesítés céljából?

Sokféle haj fellelhető a póthaj piacon. Sajnos a legtöbb silány minőségű, mégis könnyen megtéveszti a hozzá nem értő viszonteladókat. Én azt vallom, hogy legjobb a hajat nyersen megvásárolni, majd itthon feldolgozni. Tresszelni, szőkíteni, festeni és tincsezni. Így biztos lehetek benne, hogy jó minőségű a portékám. Nyugodt szívvel tudom ajánlani azt a hajat, ami megbízható technológiával szőkült és eredeti kristálykeratinnal van tincsezve. Emiatt is merek 30 napos garanciát vállalni minden termékemre.

Aki nem saját maga szőkíti vagy festi a hajat, hogyan lehet biztos a minőségében?

Ehhez elég bevizezni a hajat, de sokszor csak elég óvatosan végigfésülni. Ha vizesen kicsit nyúlós, nehezen kezelhető, akkor a póthaj nem jó minőségű, hamar tönkre fog menni és vissza fog töredezni pár hónap elteltével.

Persze, ha utánvéttel vásárolod a hajat, ezeket már csak az átvétel után tudod kideríteni, ezért is nagyon fontos, hogy megbízható kereskedőt válassz!

A drágább póthaj nem mindig jelenti, hogy a póthaj jobb minőségű is. Ez nagyban függ a kereskedő árpolitikáján, hogy hány kézen ment keresztül a termék, mire a te kezedbe került, stb.

A mi hajaink közvetlenül a begyűjtőtől származnak frissen vágva, hidratáltan és egészségesen. Ennél jobb áron ilyen minőségű hajat nem fogsz találni, ezt garantálom!

2018, Február 21 — Peter Juhasz

Írj hozzászólást

Kérjük vedd tudomásul: a hozzászólások elfogadásra szorulnak, mielőtt publákáljuk őket