Póthaj rendelés +36 30 526 5672

Póthaj Rendelés Online

írta Peter Juhasz ekkor November 14, 2019

A póthaj rendelés soha nem volt még ennyire kényelmes!

Sokan a mai napig nem bíznak az online vásárlásban (Magyarországon meg pláne), inkább a személyes átvételt preferálják.

Az utóbbi években azonban egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy az ügyfeleink szívesebben leadják a póthaj rendeléseiket online, mint telefonon.

Lassan kezd átfordulni a világ az online felé. Egyre több helyen lehet például kizárólag bankkártyával fizetni, van olyan fizikai üzlet, ahol már nem is fogadnak el készpénzt, kizárólag bankkártyát. Habár az ő vásárlóik inkább az üzleti szektorból kerülnek ki.

A Magyar Telekom például évek óta (2-3 éve vagy mégtöbb) nem fogad el készpénzt az üzleteiben. Ez hatalmas váltás volt akkoriban. Egyszer én is szerettem volna például csekket befizetni, de átirányítottak a Postára vagy az online felületükre.

Az emberek elsősorban olyan helyre fizetnek "előre", amit megbízhatónak találnak. A bankkártyás tranzakciók növekvő száma is azt mutatja, hogy a rólunk kialakult kép és az első benyomás is bizalomkeltő, ennek nagyon-nagyon örülünk!

Hozzátenném, hogy az utánvétes fizetés is "előre" fizetésnek számít, ugyanis csak akkor kapod meg a terméket, ha a futárnak kifizetted az ellenértékét.

Lényeg, hogy nálunk van lehetőséged biztonságosan póthajat rendelni online, legyél akárhol a világban, lehetőleg Európán belül. Biztos lehetsz benne, ha nálunk rendelsz póthajat, minden a legnagyobb rendben lesz!

Ha mégsem vagy elégedett a termékkel, 90 napon belül kicseréljük egy másikra. :)

Ha szeretnéd tudni, mit gondolnak rólunk mások, nézd meg a visszajelzéseinket a Google rendszerében. (Itt bárki írhat rólunk visszajelzést, még Te is)

Vagy a már meglévő vásárlóink visszajelzéseit a bal oldali kis csillag zászlóra kattintva.

vásárlóink visszajelzései

Szívesen fogadunk minden nemű véleményt, kritikát, visszajelzést, mely hasznos lehet mások számára és nekünk is!

Hozzászólások

Kérjük vedd tudomásul: a hozzászólások elfogadásra szorulnak, mielőtt publákáljuk őket


VISSZA A TETEJÉRE