póthaj: 06 30 526 56 72 hajhosszabbítás: 06 30 99 345 39

Cégadatok:

iHair Kft
alapítás éve: 2012
2120 Dunakeszi, Bajcsy-Zsilinszky utca 1.
Adószám: 23930537-2-13
Cégjegyzékszám:  13-09-156552

 

1.1. Az eladó tulajdonában lévő internetes áruház www.iHair.hu működtetésének célja az áru eladása a végfelhasználónak (továbbiakban vásárló) az elektronikusan leadott megrendelés alapján.

Az internetes áruház kínálata divatos kiegészítők, leginkább póthajak és parókák (továbbiakban áru).

1.2 A www.iHair.hu webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

1.4. A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a Kosár tartalmának megrendelése ikonra kattintás megerősítésével jön létre.

A Felek között ily módon magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és azt a hatályos jogszabályi előírások által előírt időtartamig őrzi. Felek között létrejött azon kereskedelmi ügylet (pl.: megrendelések leadása) is szerződésnek minősül, amelyet a Partner a Szolgáltató ügyfélszolgálatán keresztül bonyolít (írásban, személyesen vagy telefonon).

1.5. Ügyfélszolgálat: iHair Kft.

  • levelezési cím: iHair Kft. 2121 Dunakeszi pf.:20
  • Telefon: +36 30 906 56 48 (hétfőtől péntekig)
  • Internet cím: www.iHair.hu

 

Webáruházunk garantálja a megvásárolt, rendszeresen nem használt, eredeti állapotú, címkékkel ellátott áru visszavásárlását, illetve cseréjét. A vásárlónak joga van elutasítani a utánvételi csomagot abban az esetben ha a csomag a szállítási határidőn túl lett átadva a szállítócégnek.

A szállítmányt visszautasíthatja abban az esetben is, ha nem a szállító cég szabályzata szerint lett kiszállítva pl.: megrongálódott vagy elázott doboz stb.

A hírlevélben kapott kuponok érvényesítése a www.ihair.hu/hajhosszabbitas oldalon található 150 darab tincses csomagok valamelyikének megvásárlása alkalmával érvényesíthető.

Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.

Ismertető a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletből:

A Vásárló a szerződéstől 8 (nyolc) munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A szerződés nyelve magyar.

A visszavásárlási garancia érvényesítése esetén webáruházunk a termék vételárát az elállást követő, legkésőbb 30 napon belül banki átutalás formájában visszatéríti. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költ­ségeket. A vásárlót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Higiéniai okokból a parókát és póthajat nem cserélhetünk, amennyiben azok használva voltak csak akkor cserélünk, ha azt az eredeti csomagolásban kapjuk vissza. A megfelelően kezelt hajtermékek élettartama napi használat esetén 12-24 hónap.

Minden hajhosszabbítás vagy sűrítés a hajgyökereket terheli meg, ami saját hajhullást okozhat. A vásárló tudatában van annak, hogy az összes megvásárolt póthajtermékünkre érzékeny embereknél bizonyos allergiás reakciók is keletkezhetnek. Ezek nem a termék hibái.

Az eladó nem tudhatja előre, hogy kinél milyen allergiás reakciók jelentkezhetnek, amiért felelősséget sem vállalhat.

A vásárló köteles saját maga megállapítani a termék használásának lehetőségét és felelősséget vállal a lehetséges allergiás reakciók fellépésekor létrejövő kellemetlenségekért.

Ezek az általános szerződési feltételek 01.06.2012-kor léptek érvénybe és az eladó a változtatás jogát fenntartja.